Odjel Osijek

UPIS 2023./2024.

Psihologijsko testiranje provest će se u prostorijama Državne vatrogasne škole - Odjel Osijek, Javna vatrogasna postrojba Osijek, Ulica Ivana Gorana Kovačića 2, Osijek, prema rasporedu u prilogu.

Uz navedene dokumente, kandidati na testiranje trebaju dostaviti i presliku ugovora s pravnom osobom (ukoliko je osoba do dana raspisivanja Natječaja za upis u programe prekvalifikacija primljena na radno mjesto vatrogasnog početnika) i izvadak iz VATROnet-a.

Obrazac izjave plaćanja ...

**

OBRANA ZAVRŠNIH RADOVA


U utorak 20. lipnja 2023. godine u Državnoj vatrogasnoj školi – Odjel Osijek održana je  obrana završnih radova polaznika druge generacije. Obrani završnih radova pristupilo je svih 20 upisanih u školskoj godini 2022./2023. i svi su s uspjehom završili svoje školovanje za zanimanja vatrogasac i vatrogasni tehničar.
Obrani završnih radova, uz vanjske suradnike koji su izvodili nastavu u Odjelu Osijek, prisustvovali su i ravnateljica Državne vatrogasne škole mr.sc. Ljerka Kopričanec-Matijevac, pedagoginja Jasminka Petek te vatrogasni instruktor – stručni specijalist za vatrogasnu operativu Marijan Šipuš.  Na kraju obrane održana je  svečana podjela svjedodžbi.

Čestitamo svima i želimo im puno uspjeha u daljnjem radu!