38. susret vatrogasnih puhačkih orkestara - poziv

Slika /slike/37 susret VPO (1).jpg

38. susret vatrogasnih puhačkih orkestara održat će se u nedjelju 19. svibnja 2024. godine u Koprivnici (Koprivičko-križevačka županija). 

Hrvatska vatrogasna zajednica organizira 38. susret vatrogasnih puhačkih orkestara koji će se održati u nedjelju 19. svibnja 2024. godine u Koprivnici (Koprivničko-križevačka županija) povodom obilježavanja 150. obljetnice Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koprivnica.

Susret će se održati na prostoru Zrinskog trga u centru Koprivnice s početkom u 9:30 sati. U slučaju lošeg vremena, Susret će se održati u dvorani Domoljub, u sklopu Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica (Starogradska ulica 1).

Molimo vatrogasne puhačke orkestre koji su zainteresirani za sudjelovanje na Susretu da svoju prijavu pošalju do 1. svibnja 2024. godine.

Molimo Vatrogasne zajednice županija / Grada Zagreba da obavijeste vatrogasne puhačke orkestre koji nisu navedeni na dostavnoj listi, ali su zainteresirani za sudjelovanjem na Susretu.

U prilogu pronađite obrazac prijave i preliminarni program susreta. Detaljan program susreta i raspored nastupa ćemo poslati naknadno i objaviti na web stranici Hrvatske vatrogasne zajednice (https://hvz.gov.hr/), a sukladno broju zaprimljenih prijava.
 
Kontakt osoba za prijave: Vedran Runjić, vedran.runjic@hvz.hr, 091/112-0013                  

38. susret vatrogasnih puhačkih orkestara_poziv
38. susret vatrogasnih puhačkih orkestara prijavni list
38. susret vatrogasnih puhačkih orkestara PROGRAM
38. susret VPO dostavna lista

Pisane vijesti | Hrvatska vatrogasna zajednica