Zahvala vatrogascima

Slika /slike/Zahvala.jpg

Glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković upućuje zahvalu svim vatrogascima za sav nadljudski napor koji poduzimaju u saniranju posljedica potresa

Iskazujem veliku zahvalnost svim vatrogascima koji su pristigli na područje gradova Petrinje, Siska i Gline koje je pogođeno razornim potresom te požrtvovno  radili na spašavanju građana i saniranju posljedica potresa. Danas je oko 700 vatrogasaca iz gotovo cijele Hrvatske dalo svoj veliki doprinos i izrazito sam ponosan što stojim na čelu operativaca koji svojim znanjem, stručnošću i velikih srcem doprinose zaštiti i sigurnosti naših građana.

Posebnu zahvalu upućujem vatrogascima Sisačko-moslavačke županije koji su preuzeli veliki teret i veliku odgovornost u obavljanju vatrogasnih zadaća kao i veliku zahvalu svim zapovjednicima koji su odgovorno vodili ljude u ovom zahtjevnom trenutku.

Budući se neprestano javljaju vatrogasci i iz ostalih krajeva ovim putem se unaprijed zahvaljujem na iskazanoj želji za pomoći, međutim angažiranje dodatnih vatrogasnih snaga bit će po iskazanoj potrebi.

Glavni vatrogasni zapovjednik
Slavko Tucaković

Pisane vijesti | Požari i intervencije