Radni sastanak s temom intervencija na autocestama

Slika /slike/Vijesti/Sastanak_HAC_Sl.Brod_2531.JPG

U prostorijama Brodsko-posavske županije 23. ožujka održan je radni sastanak o provođenju vatrogasnih intervencija na području Brodsko-posavske županije

Na sastanku su nazočili predstavnici vatrogasnih postrojbi Slavonskog Broda, Nove Gradiške, Okučana, Nove Kapele-Batrina, Oriovca, Donjih Andrijevaca i Velike Kopanice, županijski zapovjednik i predsjednik Milan Šulter i Stjepan Županić, predstavnici Hrvatskih autocesta zapovjednik Milan Ročak, direktor sektora za održavanje Ivica Križanić, privremeni pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i poljoprivredu Brodsko-posavske županije Željko Burazović te glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković.

Tema sastanka bila je problematika oko naplate troškova vatrogasnih intervencija na autocestama kojima upravljaju Hrvatske autoceste d.o.o., a na području županije Brodsko-posavske.

Na kraju radnog sastanka zaključeno je da će se pronaći načini o postupanju kako ne bi došlo do poteškoća oko izvršavanja naplate odrađenih vatrogasnih intervencija, a sa svrhom što veće sigurnosti građana.
 

Pisane vijesti | Hrvatska vatrogasna zajednica