Mladež DVD-a Nuštar nastupila na 44. Natjecanju vatrogasne mladeži u Austriji

Slika /arhiva/multimedia/20190704_201545_540x260.jpg

Vatrogasna mladež DVD-a Nuštra temeljem ostvarenih rezultata u kupu HVZ-a u 2018.godini nastupila je na natjecanju vatrogasne mladeži u Leithaprodersdorfu u Austriji.

 Na poziv HVZ-a vatrogasna mladež DVD-a Nuštra temeljem ostvarenih rezultata u kupu HVZ-a u 2018.godini nastupila je na natjecanju vatrogasne mladeži u Austrii 4.-6. srpnja.2019. godine u Leithaprodersdorfu, Gradišće. Muška i ženska mladež nastupila je u vatrogasnim igrama te kategoriji srebra i bronce. U vatrogasnim igrama djevojke su pobijedile te dobile pehar za 1. mjesto.

U petak i subotu su bili nastupi natjecateljskih ekipa u kategoriji srebra i bronce. Nakon izvedenih vježba i štafeta ekipe su dobile pljesak tribina jer su to bile najbolje vježbe izvedene na natjecanju u svim kategorijama.

U kategoriji bronce, muška ekipa je zauzela 1. mjesto, ženska ekipa 2. mjesto, a treće mjesto ekipa iz Mađarske.

U kategoriji srebra, djevojke su zauzele 1. mjesto, muška mladež 2. mjesto.

Na svečanom zatvaranju i proglašenju smo dobili najveći pljesak prisutnih te su nam poželjeli puno uspjeha na predstojećoj olimpijadi u Švicarskoj.

Ovim putem bi se zahvalili domaćinima na gostoprimstvu i pomoći tijekom boravka u kampu; Martini Grandits, Juliji Ivancsits i Markus Wessely.



Hrvatska Vatrogasna Zajednica