VOS 6./7. siječnja

Grad Zagreb

Dana 06. siječnja VOC Zagreb zaprimio je u 15:40 sati dojavu o požaru kuće u Črnomercu, na adresi Badljevinski put 8. Radilo se o požaru sobe, jedna osoba se nagutala dima i zbrinuta od strane djelatnika HMP-a. U gašenju požara sudjelovalo je osam vatrogasaca sa dva vatrogasna vozila iz JVP Zagreb. Požar je ugašen u 16:44 sati.      

 

Zadarska županija

Dana 06. siječnja u 15:56 sati JVP Pag zaprimio je dojavu o požaru raslinja na Pagu prije skretanja za Povljanu. Požarom je zahvaćeno oko 100 ha trave, šaša i trstike. U gašenju požara sudjelovao je 28 vatrogasaca sa osam vatrogasnih vozila iz JVP Zadar i Pag, DVD Kolan i DVD Sveti Martin Povljana.  Požar je ugašen u 23:34 sati. 

 

Šibensko-kninska županija

Dana 06. siječnja u 17:30 sati vatrogasni koordinator u ŽC112 Šibenik zaprimio je dojavu o požaru raslinja na brdu Parizovac kod naselja Slivno. Požarom je zahvaćeno oko 9 ha trave i niskog raslinja. U gašenju požara sudjelovalo je pet vatrogasaca sa jednim vatrogasnim vozilom iz DVD Perković.  Požar je lokaliziran u 18:40 sati, a ugašen u 18:58 sati. 

 

Vatrogasno operativno središte nije dobilo informacije o većim ili značajnijim vatrogasnim intervencijama od drugih županijskih vatrogasnih zapovjednika ili Vatrogasnih operativnih centara.



VOS