VOS 3./4. siječnja

Grad Zagreb

Dana 03. siječnja VOC Zagreb zaprimio je u 09:56 sati dojavu o požaru kuće u Črnomercu, na adresi Ilica 255. Radilo se o požaru drva uz kuću, koji se proširio na krovište. Ozlijeđenih osoba nije bilo. U gašenju požara sudjelovalo je 26 vatrogasaca sa osam vatrogasnih vozila iz JVP Zagreb. Požar je ugašen u 12:31 sati.      

Dana 03. siječnja u 09:56 sati VOC Zagreb zaprimio je dojavu o požaru podzemne garaže  u Novom Zagrebu, na adresi Magovca Božidara 15. Požarom su zahvaćena tri osobna vozila. Ozlijeđenih osoba nije bilo. U gašenju požara sudjelovalo je 19 vatrogasaca sa šest vatrogasnih vozila iz JVP Zagreb. Požar je ugašen u 13:39 sati.

Koprivničko-križevačka županija

Dana 03. siječnja u 14:34 sati JVP Đurđevac zaprimila je dojavu o požaru obiteljske kuće na adresi Novo Virje, Trepče 16. Požarom je zahvaćen cijeli stambeni objekat i krovište. Ozlijeđenih osoba nije bilo. U gašenju požara sudjelovala su ukupno 23 vatrogasca sa šest vatrogasnih vozila iz JVP Đurđevac, te DVD-a: Drenovica, Medvedička i Crnec.

Požar je lokaliziran u 15:30 sati, a  ugašen u 16:15 sati.

Splitsko-dalmatinska županija

Požar otvorenog prostora za koji je  ŽVOC Split zaprimio dojavu 01. siječnja, na predjelu Vučipolje-Liovići, a u kojem je 02. siječnja sudjelovao i jedan protupožarni zrakoplov Canadair, ugašen je 03. siječnja u 09:30 sati.

Vatrogasno operativno središte nije dobilo druge informacije o većim ili značajnijim vatrogasnim intervencijama od ostalih županijskih vatrogasnih zapovjednika ili Vatrogasnih operativnih centara.



VOS