VOS 27./28. prosinca

Grad Zagreb

Dana 27. prosinca u 21:52 sati VOC Zagreb zaprimio je dojavu o požaru zaštitarske kućice na adresi Ljudevita Posavskog 3 ( Sopnica-Jelkovec). Radilo se o požaru zaštitarske kućice površine 5x5 m, a požar se proširio na kombi vozilo. Na intervenciji gašenja požara sudjelovalo je ukupno 15 vatrogasaca sa tri vatrogasna vozila iz JVP Zagreb. Intervencija vatrogasaca završila je u 23:11. Od isijavanja topline oštećeno je i 5 kamiona koji su bili parkirani u blizini.

Splitsko dalmatinska županija

Dana 27. prosinca u 09:46 sati, ŽVOC Split zaprimio je dojavu o požaru kombi vozila na brzoj cesti Solin-Klis. Na intervenciji gašenja požara sudjelovalo je 9 vatrogasaca s 3 vatrogasna vozila iz JVP Split, DVD Solin i DVD Vranjic.

Intervencija vatrogasaca završila je u 10:37 sati. Vozač kombi vozila naknadno je zatražio liječničku pomoć poradi lakših ozljeda.

Vatrogasno operativno središte nije dobilo informacije o drugim većim ili značajnijim vatrogasnim intervencijama od županijskih vatrogasnih zapovjednika ili Vatrogasnih operativnih centara.

 



VOS