VOS 13. / 14. listopada

Splitsko-dalmatinska županija

Dana 14. listopada u 07:37 sati DVD Solin zaprimio je dojavu o težoj prometnoj nesreći  na  području Solina, Kneza Trpimira 199. U prometnoj nesreći  sudjelovali  su osobno vozilo, autobus Promet Makarska i autobus za prijevoz vojnih osoba. U prometnoj nesreći poginula je jedna ženska osoba (iz osobnog vozila), a 14 osoba je ozlijeđeno, te su zbrinuti od strane HMP u Splitu. Od ozlijeđenih osoba nitko nije životno ugrožen, a šest ozlijeđenih osoba su pripadnici HV.

Vatrogasna Intervencija je završila u 10:05 sati.

 

Grad Zagreb

Dana 13. listopada u 12:55 sati VOC Grada Zagreba zaprimio je dojavu o požaru objekta na adresi Ulica Mladosti, I. odvojak br. 3 (Buzin). Požarom je bila zahvaćena kuća površine 42 m2. Uslijed požara dvije osobe su zadobile ozlijede (opekline i udisanje dima), te su zbrinute od strane HMP. Na intervenciji gašenja požara sudjelovalo je ukupno 18 vatrogasaca sa 5 vatrogasnih vozila iz JVP Zagreb i DVD Hrašće. 

Požar je ugašen, a intervencija vatrogasaca završila je u 15:31 sati.

 

Osječko-baranjska županija

Dana 13. listopada u 16:33 sati ŽC 112 Osijek zaprimio je dojavu o požaru objekta na adresi Habjanovci, Ljudevita Gaja 27. Radilo se o požaru pomoćnog gospodarskog objekta površine 75 m2. Uslijed požara izgorjelo je krovište objekta, rezervoar zapremnine 1500 litara sa nepoznatom količinom goriva i određena količina ječma. Na intervenciji gašenja požara ukupno su sudjelovala 32 vatrogasaca sa tri vatrogasna vozila iz DVD-a Bizovac i Habjanovci.

Požar je ugašen u 18:29 sati.

 

Vatrogasno operativno središte nije dobilo informacije o većim ili značajnijim vatrogasnim intervencijama od drugih županijskih vatrogasnih zapovjednika ili Vatrogasnih operativnih centara.



VOS