VOS 12. / 13. listopada

Primorsko-goranska županija

Dana 12. listopada u 12:00 sati ŽVOC Rijeka zaprimila je dojavu o požaru nape u ljetnoj kuhinji obiteljske kuće u Rijeci na adresi Pilepići 1. U gašenju požara sudjelovalo je 12 vatrogasaca s 4 vatrogasna vozila iz JVP Rijeka. Tijekom požara je jedna osoba ozlijeđena (udisanje dima i nije životno ugrožena).

Požar je ugašen u 15:46 sati.

 

Zagrebačka županija

Dana 12. listopada u 11:51 sati ŽVOC Zagrebačke županije zaprimio je dojavu o požaru restorana na adresi Ivanić-Grad, Etanska cesta 2. Požarom je bio zahvaćen dimnjak, te se isti proširio na krovište. Na intervenciji gašenja požara bilo je angažirano 13 vatrogasaca sa 7 vatrogasnih vozila iz VP Ivanić-Grad. Tijekom požara je jedna osoba ozlijeđena (udisanje dima). 

Požar je ugašen u 19:19 sati.

 

Dana 12. listopada u 12:05 sati ŽVOC Zagrebačke županije zaprimio je dojavu o požaru kuće na adresi Andrilovec, Andrilovečka cesta 37. Požarom je bila zahvaćena jedna prostorija u kojoj se nalazio stari papir. Na intervenciji gašenja požara ukupno je bilo angažirano 9 vatrogasaca sa 3 vatrogasna vozila iz DVD-a Andrilovec i Dugo Selo. Tijekom požara je jedna osoba ozlijeđena (udisanje dima). Osoba odbila otići s HMP.

Požar je ugašen u 13:50 sati.

 

Karlovačka županija

Dana 12. listopada u 20:08 sati ŽVOC Karlovac zaprimio je dojavu o požaru garaže površine 50 m?, gospodarskih objekata oko 200 m? i otpada oko kuće. Na intervenciji gašenja požara sudjelovalo je 29 vatrogasaca sa 9 vatrogasnih vozila iz JVP Karlovac, DVD Mohično, Tuškani, Velika Jelsa i Donja Rečica. 

Požar je ugašen 13. listopada u 01:18 sati.

 

Vatrogasno operativno središte nije dobilo druge informacije o većim ili značajnijim vatrogasnim intervencijama od županijskih vatrogasnih zapovjednika ili Vatrogasnih operativnih centara.



VOS