Srcem za male heroje

Slika /slike/srcem za heroje.jpg

Humanitarna akcija ima za cilj prikupiti  sredstva za nabavu medicinskog uređaja odjelu Klinike za dječje bolesti KBC-a Split, Zavod za intenzivnu pedijatriju. 

Javna vatrogasna postrojba Grada Splita organizira 2. po redu humanitarnu akciju "Srcem za male heroje" kojoj je cilj prikupiti određeni dio sredstava za nabavu medicinskog uređaja odjelu Klinike za dječje bolesti KBC-a Split, Zavod za intenzivnu pedijatriju. 
Središnji dio akcije je humanitarna utrka 31.7.2022. Start je u 19:00h sa splitske Rive, a cilj Ispostava Marjan JVP Split (2,3km).
 
"Pozivam pripadnike dobrovoljnih vatrogasnih društava, javnih vatrogasnih postrojbi, dobrovoljnih i profesionalnih postrojbi u gospodarstvu da se priključe humanitarnoj akciji Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita "Srcem za male heroje". Ovom humanitarnom akcijom prikupljaju se sredstva za kupnju respiratora za prijevoz helikopterom naših malih heroja na području cijele Dalmacije, pokažimo još jedanput VELIKO hrvatsko vatrogasno srce!", kazao je glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković.
 
Donirati možete uplatom na IBAN HR3524070001300027858
 
Donirati možete kupnjom majica preko webshopa srcemzamaleheroje.hr



 

Pisane vijesti