Posjet Vatrogasnoj postrojbi HAC-a

  • Slika /slike/IMG-20230320-WA0023.jpg
  • Slika

  • Slika

  • Slika

  • Slika

Zapovjednik Tucaković zahvalio vatrogascima ove postrojbe na svemu što čine u specifičnim uvjetima u kojima djeluju

Glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković danas je posjetio Vatrogasnu postrojbu Hrvatskih autocesta - vatrogasna postaja Sveti Rok gdje ga je primio zapovjednik postrojbe Milan Ročak.

U čast glavnog vatrogasnog zapovjednika službujuća smjena Vatrogasne postrojbe je postrojena, a prijavak je dao zapovjednik Ročak. Ovom se prilikom zapovjednik Tucaković obratio vatrogascima kazavši:
- Hvala vam na svemu što činite u specifičnim uvjetima u kojima djelujete, od velikih prometnih nesreća s autobusima do nedavnih otežanih uvjeta na autocesti uslijed vremenskih nepogoda, a gdje su vatrogasci HAC-a promtno djelovali i pomagali putnicima. Naravno, uključujete se i u gašenje požara uz autocestu gdje, uz ostale postrojbe, i vi djelujete te ste se do sada nebrojeno puta dokazali kao snaga u koju hrvatski građani i turisti mogu vjerovati".

Zapovjednik Tucaković razgovarao je s vatrogascima i o gašenju požara na električni pogon nakon čega je sa zapovjednikom Ročakom posjetio kontrolnu sobu iz koje se vrši nadzor svih sustava u Tunelu sv. Rok.
 

Pisane vijesti