Održana 8. sjednica Predsjedništva Hrvatske vatrogasne zajednice

  • Slika /slike/Vijesti/Sjednica Predsjedništva HVZ u D.Trebarjevu.JPG
  • Slika

  • Slika

  • Slika

Danas je u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Desno Trebarjevo održana 8. sjednica Predsjedništva Hrvatske vatrogasne zajednice

Na sjednici su uz predsjednika Predsjedništva Hrvatske vatrogasne zajednice Antu Sanadera sudjelovali predsjednici vatrogasnih zajednica županija.

Predsjednik Predsjedništva Sanader pozdravio je domaćine te izrazio zahvalnost na gostoprimstvu Sisačko-moslavačoj županiji, odnosno DVD-u i općini Desno Trebarjevo. Ispred domaćina nazočne je pozdravio Mijo Brlečić te se osvrnuo na posljedice razornog potresa koje se još uvijek saniraju.

Predsjedništvo je dalo pozitivno mišljenje na financijsko izviješće Hrvatske vatrogasne zajednice za 2021. godinu, raspravljalo se o radnim tijelima Nacionalnog odbora za preventivnu zaštitu i gašenje požara i o potrebi formiranja istih.

Dana je informacija o pripremnim radnjama za državno vatrogasno natjecanje mladeži i međunarodno vatrogasno natjecanje - Olimpijadu CTIF-a koje će se održati u Celju (Republika Slovenija) te o pripremnim radnjama za ovogodišnji 27. Kamp vatrogasne mladeži u Fažani.

Također su iznesene informacije o pripremnim radnjama za protupožarnu sezonu 2022. i o radu Državne vatrogasne škole.

Predsjednik Predsjedništva Sanader izvijestio je nazočne da će se hodočašće vatrogasaca u Mariju Bistricu održati 29. svibnja.



 

Pisane vijesti | Hrvatska vatrogasna zajednica