Ivan Lacković – Dugi (1970.-2024.)

Ivan Lacković rođen je 1970. godine i sa dvadeset i šest godina potpisuje pristupnicu DVD-u Sveta Nedelja. Vatrogasni je dočasnik, uz brojna priznanja nosilac je spomenica za 10 i 20 godina te brončane i srebrne vatrogasne medalje. Od 1999.-2001. godine je spremištar društva.

Teško je pronaći riječi kojima bi se izrazili za ono što si značio nama i cjelokupnom Društvu. Bio si nam snaga u dobrim i lošim vremenima. Iako smo znali da je naš Dugi bolestan zatekla nas je ranojutarnja poruka „Dugi je umro“.
O tome kakav si čovjek i vatrogasac, govore zadnja priznanja koje si primio, a to su vatrogasac godine VZG Sveta Nedelja i počasni član DVD-a Sveta Nedelja .
 
Dragi naš Dugi, tvoja vatrogasna braća i sestre ti u posljednjim porukama poručuju: Dugi legendo počivaj u miru, odmori se prijatelju, nosi barjak po nebeskim ravnicama. Tvojoj obitelji, prijateljima i rodbini izražavamo iskrenu sućut, a tebi Dugi neka je laka ova hrvatska gruda. Ljudi umiru tek kad ih zaborave, a ti ćeš zauvijek ostati u našem srcu i mislima. Dragi prijatelju zadržat ćemo Te u trajnom sjećanju.
 
 Tvoji članice i članovi DVD-a Sveta Nedelja
 

Pisane vijesti | In memoriam