Humanitarna akcija "Vatrogasci za Kristinu"

Slika /slike/Humanitarna akcija Vatrogasci za Kristinu.jpg

DVD Trogir organizira humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za obnovu požarom uništenog doma njihove članice Kristine Katić.

Kristina Katić je članica DVD-a Trogir od 2018. godine. Dana 20. travnja 2021. godine zbog požara stambenog objekta, Kristina i njena obitelj ostali su bez svog doma. Unatoč intervenciji vatrogasaca, Kristitnin stan je u potpunosti stradao u požaru.

Kristina je vjerna i vrijedna članica DVD-a Trogir i puno je puta požrtvovno sudjelovala u spašavanju imovine i života građana Trogira i okolice, vodeći se uvijek motom da je pomagati dobro i da je solidarnost s ljudima koji trebaju pomoć važnija od ičega. Ostavši bez svog doma, nije prestala pomagati drugima.

Sada Kristina i njena obitelj trebaju našu pomoć. Ovom humanitarnom akcijom želimo pomoći Kristini da se što prije vrati u svoj dom. Pozivamo sve građane, a posebice članove dobrovoljnih vatrogasnih društava i vatrogasnih zajednica da sudjelovanjem u ovoj humanitarnoj akciji Kristini vratimo krov nad glavom.

Trajanje  humanitarne akcije je od 1. srpnja do 31. kolovoza 2021. godine.

IBAN za uplatu: HR 8624070001500014459

Vatru gasi, brata spasi, koliko možeš uplati, Kristini dom vrati!

Pisane vijesti | Hrvatska vatrogasna zajednica