Hodočašće u Lourdes - poziv

Slika /slike/amblem.jpg

U sklopu suradnje s Vojnim ordinarijatom u RH i ove je godine omogućeno pripadnicima vatrogasne organizacije zajedničko sudjelovanje na ovom velikom hodočašću.

Vojni ordinarijat u Republici Hrvatskoj organizira 30. hodočašće Hrvatske vojske, policije i branitelja u Lourdes (Francuska Republika). Hodočašće će se održati od 21. do 28. svibnja 2024. godine i bit će uključeno u 64. međunarodno vojno hodočašće (64. PMI).
U sklopu suradnje s Vojnim ordinarijatom u RH i ove je godine omogućeno pripadnicima vatrogasne organizacije zajedničko sudjelovanje na ovom velikom hodočašću. Za vrijeme hodočašća, hodočasnici će boraviti u hotelima, a polaznici Državne vatrogasne škole u vojnom kampu (taboru).
 
Cijena hodočašća po osobi iznosi 400,00 eura za hotelski smještaj. U cijenu su uključena:
  • četiri puna pansiona i jedan polupansion u hotelu. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 130,00 eura po osobi i to je potrebno navesti u obrascu prijave;
  • boravišna pristojba, putno zdravstveno osiguranje, molitvenik-vodič, službena oznaka 64. PMI-a i zajednička fotografija.
 
Cijena hodočašća sa smještajem u vojnom kampu iznosi 140,00 eura. U cijenu je uključeno:
  • tri obroka (doručak, ručak, večera)
  • putno zdravstveno osiguranje, molitvenik-vodič, službena oznaka 64. međunarodnog vojnog hodočašća te zajednička fotografija.
 
Za cijelo vrijeme boravka u vojnom kampu obavezno je nošenje odore. U vojnom kampu spava se u šatorima, stoga je potrebno ponijeti: vreću za spavanje, pokrivač, manji jastuk, pribor za osobnu higijenu (uključujući i ručnike) te jaknu i kišnu kabanicu.
 
Prijave
Cijenu hodočašća u hotelskom smještaju moguće je platiti u 3 rate, a prva rata mora biti od najmanje 130,00 eura.
Za navedeno hodočašće potrebno je ispuniti Obrazac za prijavu najkasnije do 10. travnja 2024. te izvršiti uplatu najkasnije do 20. travnja 2024. prema sljedećim podacima za plaćanje:
Primatelj:         Vojni ordinarijat u Republici Hrvatskoj, Ksaverska cesta 12
            IBAN: HR5723400091510517347
            Model: HR00 Poziv na broj: 2024-1-OIB hodočasnika
            Opis plaćanja: Hodočašće u Lourdes 2024.
 
Nakon izvršene uplate, potvrdu o uplati potrebno je odmah dostaviti u Vojni ordinarijat u Republici Hrvatskoj na e-mail: andrija.olujic@morh.hr ili putem faksa na br. 01/4670 662.
Također, zbog organizacije autobusa i evidencije broja hodočasnika molimo da podatke o prijavi i uplati dostavite na e-mail: zeljko.cebin@hvz.hr
 
U slučaju odustajanja od putovanja prijavljena osoba dužna se javiti Vojnom ordinarijatu u Republici Hrvatskoj, koji će za odjave pristigle do 10. svibnja 2024. godine osigurati povrat 80 % uplaćenih sredstava.
 
Napomena: Djelomično popunjeni obrasci, obrasci koji nisu dostavljeni elektroničkom poštom i/ili pravovremeno neće se smatrati prijavom.

 
Kontakt osoba: Željko Cebin, tel: 01 3689 173, e-mail: zeljko.cebin@hvz.hr

Poziv vatrogasnim organizacijama
Obrazac prijave
Plan puta

Pisane vijesti