Sjednica Odbora za informativno-promidžbenu i nakladničku djelatnost

Slika /arhiva/multimedia/old/publish/IMG_8968_-_Copy_1.JPG

Na sjednici Odbora za promidžbenu i nakladničku djelatnost, održanoj 23. rujna u prostorijama VZŽ Karlovačke, raspravljalo se o realiziranim aktivnostima u 2014. kao i o planovima za 2015. godinu

Na sjednici Odbora za promidžbenu i nakladničku djelatnost, održanoj 23. rujna u prostorijama VZŽ Karlovačke, raspravljalo se o realiziranim aktivnostima u 2014. kao i o planovima za 2015. godinu. Članovi Odbora su pohvalili edukativne filmove koji tematiziraju problematiku spaljivanja biljnog otpada, vatrogasnih prilaza te paljenje roštilja koji su dijelom financirani iz sredstava EU projekta HOLISTIC. Filmovi su dostupni za pregled na you tube kanalu HVZ-a, a trenutno se prikazuju na Mreži TV.
Na sjednici se raspravljalo i o redizajnu internetske stranice HVZ-a koja je trenutno u izradi, a kojom će se olakšati njeno korištenje te će se povećati njezina preglednost i interaktivnost.
Prijedlog Odbora je da se i u idućoj godini nastavi s likovno-literanim natječajem, ali da se prošire kategorije natječaja kao i školski uzrast koji će njime biti obuhvaćen. Ujedno će se raspisati natječaj za ocjenjivanje internetskih stranica vatrogasnih subjekata, a u kojem će se ocjenjivati preglednost stranica kao i njihovo ažuriranje. Na natječaj će se subjekti sami moći prijaviti, a posebno oformljeno povjerenstvo će izabrati 3 najbolja koji će biti nagrađeni.
Od nakladničke aktivnosti, kao i u ovoj godini, nastavit će se s tiskom časopisa Vatrogasni vjesnik, Vatrogastvo i upravljanje požarima, tiskom priručnika za specijalnosti te promidžbenog materijala za pučanstvo.



Hrvatska Vatrogasna Zajednica