Natječaji u 2015. godini

Slika /arhiva/multimedia/old/publish/1._mjesto_zajednicki_rad_djece_DV_Cakovecskupina_Stonoga.JPG

Hrvatska vatrogasna zajednica  za 2015. godinu raspisuje natječaje za najbolji likovni, literarni i foto natječaj te za najbolje internetske stranice vatrogasnih subjekata.

Više o uvjetima natječaja u dopisima u privitku.

KLASA: 900-01/14-01/01
URBROJ: 363-04-14-85
Zagreb, 3. studenog 2014.


Vatrogasnim zajednicama županija / Grada Zagreba


PREDMET: Natječaj za najbolji likovni, literarni i foto natječaj djece i mladih iz područja vatrogastva
-obavijest, dostavlja se


Poštovani,

na 6. sjednici Predsjedništva održanoj 24. listopada 2014. godine u Kolanu, na otoku Pagu, donesena je Odluka o raspisivanju natječaja za najbolji likovni, literarni i foto natječaj djece i mladih iz područja vatrogastva u 2014/2015 godini, a s ciljem popularizacije vatrogastva među mladima.

Natječaj se provodi u 3 kategorije:
1. likovni radovi djece predškolskog uzrasta
2. literarni radovi učenika od I. do VIII. razreda osnovnih škola
3. foto natječaj učenika srednjih škola.

Teme svih radova vezane su uz vatrogastvo i zaštitu od požara. Ciljana skupina za foto natječaj su one srednje škole koje u svojem redovnom programu, ali i u izvanastavnim aktivnostima, imaju predmet fotografije.

Hrvatska vatrogasna zajednica predlaže sljedeće načine sudjelovanja na natječaju:
1. VZŽ/VZ Grada Zagreba mogu organizirati natječaje unutar svojih županija po predloženim prepozicijama HVZ-a te pobjedničke radove, nakon odabira, proslijediti HVZ-u. Ukoliko bude potrebno, HVZ će o svom trošku organizirati dolazak Povjerenstva za likovno-literarni natječaj u pojedinu županiju. Pobjedničke radove bi županije trebale poslati Redakciji Vatrogasnog vjesnika do kraja ožujka 2015. godine.

2. VZŽ/VZ Grada Zagreba mogu, kao i do sada, HVZ-u prijaviti škole i vrtiće koje će radove direktno slati Redakciji Vatrogasnog vjesnika. Natječaj će trajati od 1. prosinca 2014. godine do 13. travnja 2015. godine.

3. Poziv i prikupljanje foto radova za 3. kategoriju natječaja obavit će Hrvatska vatrogasna zajednica

Molimo VZŽ / Grada Zagreba da nas do 1. prosinca 2014. godine obavijeste o odabranom načinu sudjelovanja na natječaju te o prijavljenim vrtićima i školama koje će sudjelovati na natječaju.

Povjerenstvo će tijekom travnja izabrati pobjedničke radove, a pobjednicima prva tri najbolja rada u svakoj kategoriji bit će uručene nagrade na svečanoj sjednici Skupštine HVZ-a u svibnju 2015. godine.
Prijevoz dobitnika nagrada i njihovih roditelja ili nastavnika organizirat će vatrogasna zajednica županije / Grada Zagreba, a troškove prijevoza snosit će Hrvatska vatrogasna zajednica.

Za sve upite možete se obratiti Nini Francetić na mail: nina.francetic@hvz.hr ili na broj 01/3689-175.

S poštovanjem,

Načelnik

Željko Popović

Natječaj za najbolji likovni, literarni i foto natječaj djece i mladih iz područja vatrogastva

**************************************************************************

URBROJ: 363-04-14-88
Zagreb, 3. studenog 2014.

Vatrogasnim zajednicama županija / Grada Zagreba


PREDMET: Natječaj za najbolje internetske stranice vatrogasnih subjekata
-obavijest, dostavlja se

Poštovani,

na 6. sjednici Predsjedništva održanoj 24. listopada 2014. godine u Kolanu, na otoku Pagu, donesena je Odluka o raspisivanju natječaja za najbolje internetske stranice vatrogasnih subjekata.
Cilj natječaja je poticanje vatrogasnih subjekta za izradom, kao i što boljim dizajnom te ažuriranjem internetskih stranica.
Prijedlog je da vatrogasni subjekti prijave svoju internetsku stranicu s kojom će sudjelovati na natječaju, a na kojoj će se ocjenjivati ažuriranje informacija, aktualnost, dizajn i tehnička izvedba.
Hrvatska vatrogasna zajednica predlaže sljedeće načine sudjelovanja na natječaju:
1. VZŽ/VZ Grada Zagreba mogu organizirati natječaje unutar svojih županija po predloženim prepozicijama HVZ-a te prva tri mjesta, nakon odabira, proslijediti HVZ-u. Pobjednike bi županije trebale poslati Redakciji Vatrogasnog vjesnika do kraja ožujka 2015. godine na mail: nina.francetic@hvz.hr
Ukoliko bude potrebno, HVZ će o svom trošku organizirati dolazak povjerenstva u pojedinu županiju.

2. VZŽ/VZ Grada Zagreba mogu adrese internetskih stranica direktno slati Redakciji Vatrogasnog vjesnika. Natječaj će trajati od 1. prosinca 2014. godine do 13. travnja 2015. godine.

Pobjednike će odabrati povjerenstvo, a nositeljima prva tri mjesta nagrade će biti uručene na svečanoj sjednici Skupštine HVZ-a u svibnju 2015. godine.
Prijevoz dobitnika organizirat će vatrogasna zajednica županije / Grada Zagreba, a troškove prijevoza snosit će Hrvatska vatrogasna zajednica.
Za sve upite možete se obratiti Nini Francetić na mail: nina.francetic@hvz.hr ili na broj 01/3689-175.

S poštovanjem,

Načelnik

Željko Popović

Natječaj za najbolje internetske stranice vatrogasnih subjekata



Hrvatska Vatrogasna Zajednica