VOS 20. / 21. ožujka

Karlovačka županija

Dana 20. ožujka u 16:17 sati ŽVOC Karlovac zaprimio je dojavu o požaru na otvorenom prostoru na lokaciji Karlovac, Braće Gojak 172 F. Požarom je bila zahvaćena trava, nisko raslinje i šikara na površini od oko 15 ha. U gašenju požara sudjelovala su 3 vatrogasca sa jednim vatrogasnim vozilom iz JVP-a Karlovac. Požar je ugašen u 18.00 sati.

Zadarska županija

Dana 20. ožujka u 13:50 sati VP Gračac zaprimila je dojavu o požaru otvorenog prostora na lokaciji Deringaj. Požarom je bila zahvaćena trava i nisko raslinje na površini od 15 ha. Na intervenciji gašenja požara sudjelovala je VP Gračac s 2 vatrogasaca i 1 vatrogasnim vozilom. Požar je ugašen u 15.40 h.

Dana 20. ožujka u 13:22 sati ŽVOC Zadar zaprimio je dojavu o požaru otvorenog prostora na lokaciji Vrsi. Požarom je bila zahvaćena trava i nisko raslinje na površini od 70 ha. Na intervenciji gašenja požara sudjelovala su JVP Zadar, DVD Pljusak Nin i DVD Vrsi s ukupno 10 vatrogasaca i 4 vatrogasna vozila. Požar je ugašen u 17.20 h.

Varaždinska županija

Dana 20. ožujka u 19:06 sati ŽVOC Varaždin zaprimio je dojavu o požaru objekta na lokaciji Varaždin, Trg Pavla Štosa 52 ( Romsko naselje). Požarom je bila zahvaćena drvena garaža (baraka) i krovište prizemnice. Objekti nisu bili fizički spojeni, te je gorio tepih na ormaru u trećem objektu.

U gašenju požara sudjelovalo je ukupno 8 vatrogasca sa 2 vatrogasna vozila iz JVP Varaždin. Požar je ugašen u 19.32 sati.

 

Vatrogasno operativno središte nije dobilo informacije o drugim većim ili značajnijim vatrogasnim intervencijama od županijskih vatrogasnih zapovjednika ili Vatrogasnih operativnih centara.



VOS