VOS 13. / 14. veljače

Ličko-senjska županija

Dana 13. veljače u 14:26 sati ŽC 112 Gospić zaprimilo je dojavu o požaru otvorenog prostora na području Lipice. Požarom je bila zahvaćena trava, nisko raslinje i makija na površini od 20 ha. Na intervenciji gašenja požara sudjelovala su 3 vatrogasca sa jednim vatrogasnim vozilom iz DVD-a Brinje.

Požar je ugašen u 17:05 sati.

 

Splitsko-dalmatinska županija

Dana 13. veljače u 11:55 sati ŽVOC Split zaprimio je dojavu o požaru otvorenog prostora na području Dicma. Požarom je bila zahvaćena trava i nisko raslinje na površini od 5 ha. Na intervenciji gašenju požara sudjelovala su dva vatrogasaca sa 1 vatrogasnim vozilom iz DVD Dicmo. 

Požar je ugašen u 14:00.

 

Šibensko-kninska županija

Dana 13. veljače u 14:50 sati Županijski vatrogasni koordinator u ŽC 112 Šibenik zaprimio je dojavu o požaru na otvorenom prostoru na području Ervenika, lokacija Kočević. Požarom je bila zahvaćena trava, nisko raslinje i makija na površini od 100 ha. Na intervenciji gašenju požara sudjeluje ukupno 5 vatrogasaca s 2 vatrogasna vozila iz JVP Knin i DVD-a Ervenik.

Tijekom noći na dežurstvu ostaje DVD Ervenik.

 

Sisačko-moslavačka županija

Dana 13. veljače u 12:32 sati ŽC 112 Sisak zaprimio je dojavu o  požaru otvorenog prostora na području Petrinje, Gornja Bačuga b.b. Požarom je bila zahvaćena trava i nisko raslinje na površini od 6 ha. U gašenju požara sudjelovala su 3 vatrogasca s 1 vatrogasnim vozilom iz JVP Petrinja.

Požar je ugašen u 14:37.

 

Karlovačka županija

Dana 13. veljače u 16:09 ŽVOC Karlovac zaprimio je dojavu o požaru štaglja i otvorenoga prostora u Lađevačkom Selištu. Požarom je bilo zahvaćen štagalj površine 60 m2, u kome su se nalazili traktorski priključci i ostali alati, te trava i nisko raslinje na površini od 6 ha. Na intervenciji gašenja požara sudjelovalo je 11 vatrogasaca sa 4 vatrogasna vozila iz DVD-a Slunj.

Požar je ugašen u 20:31 sati.

 

Vatrogasno operativno središte nije dobilo informacije o drugim većim ili značajnijim vatrogasnim intervencijama od drugih županijskih vatrogasnih zapovjednika ili Vatrogasnih operativnih centara.



VOS