VOS 3./4. veljače

Zagrebačka županija

Dana 4. veljače u 01:46 sati VOC Zagreb zaprimio je dojavu o požaru gospodarskog objekta u Donjem Stupniku, Japjeci. Požarom je bio zahvaćen štagalj, a u gašenju je sudjelovalo 18 vatrogasaca sa šest vatrogasnih vozila iz JVP Zagreb i DVD Stupnik.

Intervencija vatrogasaca završila je u 03:19 sati. 

 

Ličko-senjska županija

Dana 3. veljače u 15:25 sati JVP Grada Senja zaprimila je dojavu o požaru raslinja u naselju Crni Kal. Požarom je bila zahvaćena trava i nisko raslinje na površini od 8 ha. Na intervenciji gašenja požara sudjelovala su tri vatrogasca sa dva vatrogasna vozila iz JVP Senj.

Požar je ugašen, a intervencija vatrogasaca završila je u 18:30 sati.

 

Karlovačka županija

Dana 3. veljače u 22:29 sati VOC Karlovac zaprimio je dojavu o požaru pušnice za meso u mjestu Donje Dubrave, Mirići br.27. Požarom je bio zahvaćen objekt koji služi za dimljenje i sušenje mesa a vlasnik je zadobio opekotine te zbrinut od strane HMP. U gašenju je sudjelovalo 5 vatrogasaca sa dva vatrogasna vozila iz JVP Ogulin.

Intervencija vatrogasaca završila je u 01:23 sati. 



Vatrogasno operativno središte nije dobilo druge informacije o većim ili značajnijim vatrogasnim intervencijama od drugih županijskih vatrogasnih zapovjednika ili Vatrogasnih operativnih centara.



VOS