VOS 19./20. siječnja

Primorsko-goranska županija

Dana 19. siječnja u 09:18 sati JVP Delnice zaprimila je dojavu o požaru obiteljske kuće na adresi, općina Lokve, Sopač 5. Požarom je bila zahvačena unutrašnjost prizemne obiteljske kuće, a u požaru je pronađena jedna smrtno stradala osoba. U gašenju požara sudjelovalo je šest vatrogasaca sa dva vatrogasna vozila iz JVP Delnice. 

Intervencija je završila u 12:50 sati.

 

Zadarska županija

Dana 19. siječnja u 11:55 sati JVP Zadar zaprimio je dojavu o požaru raslinja na području Galovca. Požarom je zahvaćeno 10 ha trave, niskog raslinja i niske hrastove šuma. U gašenju požara sudjelovalo je šest vatrogasaca sa dva vatrogasna vozila iz JVP Zadar. 

Požar je ugašen u 13:30 sati.

 

Dana 19. siječnja u 12:45 sati JVP Zadar zaprimio je dojavu o požaru raslinja na području Murvica Gornja - Poličnik. U požaru je izgorio 21 ha trave i niskog raslinja. U gašenju požara sudjelovalo je pet vatrogasaca sa dva vatrogasna vozila iz JVP Zadar. 

Požar je ugašen u 15:40 sati.

 

Varaždinska županija

Dana 19. siječnja u 15:55 sati JVP Varaždin zaprimila je dojavu o požaru stana u zgradi u Varaždinu, u Trakošćanskoj ulici. Požarom je bio zahvaćen stan na četvrtom katu zgrade, u kojem su izgorjele dvije prostorije, a nastala je i velika koncentracija dima u zgradi. 

U požaru je ozlijeđena maloljetna osoba koju je preuzela HMP, te je zbrinuta u OB Varaždin na odjelu Pedijatrije. U gašenju i saniranju požara sudjelovalo je 11 vatrogasaca sa četiri vatrogasna vozila iz JVP Varaždin. 

Intervencija je završila u 17:01 sati.

 

Vatrogasno operativno središte nije dobilo informacije o drugim većim ili značajnijim vatrogasnim intervencijama od drugih županijskih vatrogasnih zapovjednika ili Vatrogasnih operativnih centara.



VOS