VOS 22. / 23. studenoga

Grad Zagreb

Dana 22. studenog u 07:46 sati VOC Zagreb zaprimio je dojavu o požaru objekta na adresi Jakuševečka 33 (Novi Zagreb). Požarom je bila zahvaćena kuhinja u kući prilikom čega se jedna osoba nagutala dima te je zbrinuta od strane HMP. Na intervenciji gašenja požara sudjelovalo je 8 vatrogasaca sa dva vatrogasna vozila iz JVP Zagreb.

Požar je ugašen, a intervencija vatrogasaca završila je u 08:54 sati.

 

Dana 22. studenog u 19:10 sati VOC Zagreb zaprimio je dojavu o požaru objekta na adresi Sesvete, Marofska 10 a. Radilo se o požaru krovišta kuće površine 100 m2. Uslijed požara nije bilo ozlijeđenih osoba. Zbog opasnosti širenja požara na obližnji stambeni prostor dvojnog objekta, angažiran je veći broj vatrogasaca. Na intervenciji gašenja požara sudjelovalo je ukupno 34 vatrogasaca sa 10 vatrogasnih vozila iz JVP Zagreb i DVD Ivanja Reka. Tijekom noći, na sanaciji i osiguranju požarišta, angažirana su tri vatrogasca sa jednim vatrogasnim vozilom. 

Intervencija vatrogasaca je u tijeku.

 

Vatrogasno operativno središte nije dobilo informacije o većim ili značajnijim vatrogasnim intervencijama od drugih županijskih vatrogasnih zapovjednika ili Vatrogasnih operativnih centara.



VOS