VOS 19. / 20. studenog

Grad Zagreb

Dana 19. studenog u 17:00 sati VOC Grada Zagreba zaprimio je dojavu o požaru  u radioni gospodarskog objekta  na adresi Hrvatski Leskovac, Pilinka 33 -Novi Zagreb. Požarom su bile zahvaćene elektroinstalacije u priručnoj radioni površine 4 m2, a uslijed požara jedna osoba zadobila je opekotine te je ista zbrinuta od strane HMP. Na intervenciji gašenja požara sudjelovalo je 14 vatrogasaca sa četiri vatrogasna vozila iz JVP Zagreb i DVD Kupinečki Kraljevec.  

Požar je ugašen u 18:29 sati.

 

Zagrebačka županija

Dana 20. studenog u 00:30 sati ŽC 112 Zagreb zaprimio je dojavu o požaru  kuće na adresi Veli Vrh, Veli Vrh 3. Požarom je bila zahvaćen veći dio kuće, a uslijed požara jedna osoba zadobila je opekotine. Osoba je zbrinuta od strane HMP i prevezena je u bolnicu. Na intervenciji gašenja požara sudjelovalo je 15 vatrogasaca sa pet vatrogasnih vozila iz DVD-a Krašić, Oštrc-Kostanjevac, Petričko Selo, Pribić i Prekrižje.

Požar je ugašen u 18:29 sati.

 

Vatrogasno operativno središte nije dobilo informacije o većim ili značajnijim vatrogasnim intervencijama od drugih županijskih vatrogasnih zapovjednika ili Vatrogasnih operativnih centara.



VOS