DVD Bedekovčina na vatrogasnom natjecanju u Baumgartenu

Slika /arhiva/multimedia/old/publish/BedekovcinaBaumgarten_0.jpg

DVD Bedekovčina mladež muška uspješno predstavljala Hrvatsku vatrogasnu zajednicu na vatrogasnom natjecanju pokrajina Burgeland u Baumgartenu

Na 39. pokrajinskom natjecanju vatrogasne mladeži pokrajine Gradišće, na kojem je ove godine nastupilo 150 natjecateljskih odjeljenja mladeži , Hrvatsku vatrogasnu zajednicu predstavljala je muška mladež DVD-a Bedekovčina.
Samo natjecanje  održalo se na stadionu Franc  Kovačić u Baumgartenu dana 05.07.2014. godine i isti dan je bilo i proglašenje.
DVD Bedekovčina se natjecao u kategoriji „bronca - gosti iz inozemstva“ i zauzeo je prvo mjesto s 1059,16  bodova uz vježbu 48,37  i štafetu 66,47, a u konkurenciji srebro (izvlačenje uloga) rezultat je bio još bolji s osvojenih  1060,05 bodova uz vježbu 49,59 i štafetu 64,36, što je ujedno bilo puno brže od domaće i inozemne konkurencije.  
Nastup DVD Bedekovčina na  štafeti na dvokružnoj travnatoj stazi  izazvalo je  pljesak prepunog stadiona, a nakon natjecanja mnogi su nam čestitali na rezultatu.
Naime , naš rezultat u bronci i srebru bio je najbolji rezultat natjecanja. Posebno nas je veselilo što se nakon proglašenja natjecanja puštalo hrvatske pjesme.

Naša štafeta je prema kazivanju domaćina najbrže istrčana štafeta na ovom stadionu do sada.

 

Željko Odak



Natjecanja