Uspješan nastup DVD-a Spačva Vinkovci u Austriji

Slika /arhiva/multimedia/old/publish/05.07.2015_13-59-24_siegerehrung_wifr_4_-_Copy.JPG

U kategoriji muški A gosti (bronze) zauzeli su PRVO mjesto s vremenom vježbe 35,25 sek. i štafeta 50,99 sek.te su osvojili brončane značke i pehar za prvo mjesto i tako ponovili uspjeh iz 2009. i 2013. godine kada su također bili prvi. U kategoriji muški A gosti (silber - izvlačenje uloga) zauzeli su također 1. mjesto te su osvojili srebrne značke

Muška A ekipa DVD Spačva Vinkovci je od 3. do 5. srpnja 2015.god. sudjelovala na 65. vatrogasnom natjecanju Donje Austrije u gradu Mank gdje su dospjeli zahvaljujući pobjedi u kupu HVZ-a 2014. godine.
Ovo je bilo treće međunarodno natjecanje u Donjoj Austriji na kojem su pripadnici DVD Spačva Vinkovci uspješno sudjelovali. U kategoriji muški A gosti (bronze) zauzeli su PRVO mjesto s vremenom vježbe 35,25 sek. i štafeta 50,99 sek.te su osvojili brončane značke i pehar za prvo mjesto i tako ponovili uspjeh iz 2009. i 2013. godine kada su također bili prvi. U kategoriji muški A gosti (silber - izvlačenje uloga) zauzeli su također 1 mjesto te su osvojili srebrne značke. Uz DVD Spačva Vinkovci nastupila je i ženska A ekipa DVD Zaprešić koja je zajedno sa Spačvinim vatrogascina predstavljala Hrvatsku. Još su u kategoriji gosti nastupile ekipe iz Poljske, Njemačke, Nizozemske,Češke, te više ekipa iz drugih austrijskih pokrajina, koje su se također natjecali kao gosti, ali ne u našoj kategoriji. Na ovom veličanstvenom natjecanju je ukupno u svim kategorijama nastupilo oko 1400 ekipa što je više od 14000 natjecatelja. Kao i prijašnjih godina tako smo i ove godine bili zadivljeni organizacijom i provedbom ovoga natjecanja. Također smo kao predstavnici Hrvatske bili na prijemu kod guvernera grada Mank gdje smo predstavili zemlju, grad i drvnu industriju Spačvu odakle i dolazimo.
Članovi odjeljenja koji su predstavljali Hrvatsku na ovom natjecanju su: Filip Buzov, Tomislav Višek, Antonio Buzov, Dražen Delinger, Toni Zrno, Tomislav Buzov, Mladen Ivančević, Mario Ivančević, Roberto Molnar, Ivan Flanjak te voditelj i ujedno natjecatelj ekipe Željko Buzov.



Natjecanja