DVD-a Gardinovec uspješno je predstavila HVZ na 43. natjecanju Donje Austrije

Slika /arhiva/multimedia/old/publish/DSC_0738.jpg

Muška mladež DVD-a Gardinovec uspješno je predstavila Hrvatsku vatrogasnu zajednicu na 43. natjecanju Donje Austrije u Wolfsbachu (09. 07. – 12. 07. 2015.) te osvojila dva 1.mjesta.

Na 43. natjecanju Donje Austrije je nastupilo oko 220 odjeljenja vatrogasne mladeži iz Austrije, te ekipe gostiju iz Poljske, Češke, Njemačke, ostalih austrijskih regija, te muška mladež DVD-a Gardinovec, koje se natjecala u brončanoj i srebrenoj kategoriji među gostima gdje je postignut izvrstan rezultat te su osvojena 1.mjesta u obje kategorije, a ujedno je postignuti rezultat u vježbi i štafeti bio najbolji rezultat cjelokupnog natjecanja među svih 220 ekipa što je izazvalo pljesak cjelokupnog gledateljstva te pohvale domaćina..
Samo natjecanje se održavalo 10. i 11. srpnja na terenima u Wolfsbachu, gdje je ujedno bilo i proglašenje. Natjecanje je bilo odlično organizirano a i cjelokupni kamp gdje je boravilo preko 7000 ljudi.
Muška mladež DVD-a Gardinovec, kao pobjednici Kupa HVZ-a za 2014. godinu, ostvarili su pravo predstavljati domovinu na ovom natjecanju, a što je bio 10.međunarodni nastup mladeži DVD-a Gardinovec te su stečena nova znanja,iskustva i vještine,
.
Voditelji mladeži : Nikola Strahija i Hrvoje Novaković.



Natjecanja