DVD Gardinovec na natjecanju Donje Austrije

Slika /arhiva/multimedia/old/publish/GardinovecNastup.jpg

Muška mladež DVD-a Gardinovec uspješno je predstavila Hrvatsku vatrogasnu zajednicu na 44. natjecanju Donje Austrije u Amstettenu (07. 07. – 10. 07. 2016.) te osvojila 1.i 2.mjesto.

Na 44. natjecanju Donje Austrije je nastupilo 5582 pripadnika vatrogasne mladeži iz Austrije, te ekipe gostiju iz Poljske, Češke, Njemačke, Italije te ostalih austrijskih regija, te muška mladež DVD-a Gardinovec, koje se natjecala u brončanoj i srebrenoj kategoriji među gostima gdje je postignut izvrstan rezultat te je osvojeno 2.mjesto u brončanoj te 1.mjesto u srebrnoj kategoriji.
Samo natjecanje se održavalo 08. i 09. srpnja na terenima u Amstettenu, gdje je ujedno bilo i proglašenje. Natjecanje je bilo odlično organizirano a i cjelokupni kamp gdje je boravilo preko 9000 ljudi.
Muška mladež DVD-a Gardinovec, kao pobjednici Kupa HVZ-a za 2015. godinu, ostvarili su pravo predstavljati domovinu na ovom natjecanju, a što je bio 12. međunarodni nastup mladeži DVD-a Gardinovec te su stečena nova znanja i vještine.

Voditelji mladeži: Nikola Strahija i Hrvoje Novaković.



Natjecanja