11. vatrogasni kup Dalmacije

Slika /arhiva/multimedia/old/publish/lora.jpg

Vatrogasna zajednica Splitsko – dalmatinske županije u suradnji s HVZ-om organizira svoj 11. VATROGASNI KUP DALMACIJE

Vatrogasna zajednica Splitsko – dalmatinske županije u suradnji s HVZ-om organizira svoj 11. VATROGASNI KUP DALMACIJE koji se održava 13. svibnja 2017. godine s početkom u 10,00 sati na igralištu MORH - Pomorska baza ”Lora” u Splitu

Natjecanje će se provoditi u skladu s odredbama Pravilnika o provedbi vatrogasnih natjecanja za Kup Hrvatske vatrogasne zajednice te je u isti i uvršteno.
Na ovom natjecanju će se izvoditi jedna vježba i štafetna utrka bez prepreka (8 dionica) na tartan stazi, a natjecatelji će biti razvrstani u slijedeće kategorije:

  • Muški “A”
  • Muški “B”
  • Žene “A”
  • Žene ”B”
  • JVP/ MA
  • JVP/ MB

Za sve natjecatelje (po trećinama) izrađene su prigodne medalje (zlatne, srebrne i brončane).
Na natjecanju se dodjeljuje prelazni pehar i pehari za 1., 2. i 3. mjesto u kategorijama te diplome za osvojeno mjesto.
PRIJAVA EKIPA, rok je do 09. svibnja 2017. godine (12,00 sati) putem aplikacije VATROnet na: vatronet.hvz.hr/natjecanja.
Nakon navedenog roka na web stranici HVZ-a biti će objavljen redoslijed nastupa.

POPIS NATJECATELJA može se unijeti u VATROnet ili ga ekipe donose na natjecanje i predaju ga na propisanom obrascu PRIJEMNOM ODBORU „A“ na igralištu prilikom prijave za nastup.
Pravilnikom propisane IDENTIFIKACIJSKE ISPRAVE zajedno s ispisanim popisom natjecatelja OBVEZNO se predaju na pregled PRIJEMNOM ODBORU „A“.

KOTIZACIJE NEMA.
Vođeni iskustvima s dosadašnjih natjecanja predviđeno je da ekipe sredstva namjenjena kotizaciji iskoriste za ekipni objed na dan natjecanja u Splitu i to prema vlastitoj želji.
Za sve informacije i eventualnu pomoć kao i ostale možebitne informacije koristite naš broj telefona 021/383-756 (Ured VZ) ilil mob. 091/341-5104.
U očekivanju Vaše prijave, srdačno pozdravljamo i unaprijed zahvaljujemo.

S poštovanjem.

Predsjednik:
mr. Ante Sanader dipl. ing.

Plan nastupa natjecateljskih odjeljenja


Natjecanja