13. Vatrogasni kup Dalmacije

Slika /arhiva/multimedia/old/publish/logo_2.png

Vatrogasna zajednica Splitsko – dalmatinske županije u suradnji s HVZ-om i DVD-om Sinj organizira 13. Vatrogasni kup Dalmacije

Vatrogasna zajednica Splitsko – dalmatinske županije u suradnji s HVZ-om i DVD-om Sinj organizira svoj 13. VATROGASNI KUP DALMACIJE, koji se održava

27. travnja 2019. godine s početkom u 10,00 sati
na Športskom centru „ Ivan Poljak – Sokol i Andrija Alčić“ Put Piketa 41, u GRADU SINJU

Natjecanje će se provoditi u skladu s odredbama Pravilnika o provedbi vatrogasnih natjecanja za Kup Hrvatske vatrogasne zajednice te je u isti i uvršteno.

Na ovom natjecanju će se izvoditi jedna vježba i štafetna utrka bez prepreka (8 dionica) na tartan stazama, a natjecatelji će biti razvrstani u slijedeće kategorije:
- Muški “A”
- Muški “B”
- Žene “A”
- Žene ”B”
- JVP/ MA
- JVP/ MB
Za sve natjecatelje (po trećinama) izrađene su prigodne medalje (zlatne, srebrne i brončane).
Na natjecanju se dodjeljuje prelazni pehar i pehari za 1., 2. i 3. mjesto u kategorijama te diplome za osvojeno mjesto.
PRIJAVA EKIPA, rok je do 20. travnja 2019. godine (12,00 sati) putem aplikacije VATROnet na: vatronet.hvz.hr/natjecanja.
Nakon navedenog roka na web stranici HVZ-a biti će objavljen redoslijed nastupa.
Ovjereni POPIS NATJECATELJA ekipe donose na natjecanje i predaju ga na propisanom obrascu PRIJEMNOM ODBORU „A“ na igralištu prilikom prijave za nastup.

KOTIZACIJE NEMA.
Predviđeno je da natjecateljske desetine sredstva namjenjena kotizaciji iskoriste za zajednički objed na dan natjecanja u Sinju u mnogobrojnim ugostiteljskim objektima po vlastitoj želji čiji odabir mogu izvršiti na web stranici www.visitsinj.com (Turistička zajednica Grada Sinja) - smještaj i prehrana.
Savjetujemo da prethodno kontaktirate ugostiteljske objekte i dogovorite vrstu usluge, broj osoba i načine plaćanja.

Za sve informacije vezane uz eventualnu pomoć kao i ostale možebitne informacije koristite naš broj telefona 021/383-756 (Ured VZ) ilil mob. 091/341-5104.

U očekivanju Vaše prijave, srdačno pozdravljamo i unaprijed zahvaljujemo.

S poštovanjem.


Županijski vatrogasni zapovjednik:
Dražen Glavina



Natjecanja