Vatrogasna zajednica Karlovačke županije organizirala osposobljavanje

Slika /arhiva/multimedia/old/publish/Slika_Voditelja_mladeži_2016._godina.jpg

Vatrogasna zajednica Karlovačke županije organizirala je 26. i 27.11.2016. godine osposobljavanje za Voditelje vatrogasne mladeži

Vatrogasna zajednica Karlovačke županije uspješno je po prvi puta organizirala osposobljavanje za Voditelje vatrogasne mladeži koje je održano 26. i 27.11.2016. godine u prostorijama Vatrogasnog centra u Karlovcu. Osposobljavanje Voditelja vatrogasne mladeži provedeno je prema Programu za osposobljavanje voditelja vatrogasne mladeži te je provedeno od strane licenciranih predavača te ispitne komisije imenovane od strane Hrvatske vatrogasne zajednice / Diane Novosel – Dikšić i Mladena Preleca iz Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije i Branka Gudasić Predsjednika Savjeta za vatrogasnu mladež Karlovačke županije /. Pomoć pri navedenom pružio je Crveni križ grada Karlovca.

„Cjelokupan program osposobljavanja na kraju je završilo 37 polaznika. Rezultat je to ne samo rada već zapravo višegodišnjih nastojanja Savjeta za vatrogasnu mladež HVZ-a i Vatrogasne zajednice Karlovačke županije da stvori kvalitetne temelje za aktivnosti onih koji predstavljaju budućnost hrvatskog vatrogastva. Ovaj program osposobljavanja dokazuje da smo u tome uspjeli te zahvaljujem Savjetu za vatrogasnu mladež HVZ-a na podršci i rezultatima koje smo zajedno postigli u proteklom razdoblju“ – rekao je Robert Hranilović predsjednik Vatrogasne zajednice Karlovačke županije.



Osposobljavanje i usavršavanje