Natječaj za radno mjesto "Rukovoditelj/ca odsjeka informatičkih i analitičkih poslova"

Slika /arhiva/multimedia/old/publish/HVZ_logo_1.png

JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme


Rukovoditelj/ca odsjeka informatičkih i analitičkih poslova
- jedan izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme
- probni rad: 6 mjeseci

Rok za podnošenje prijava je 10.06.2016.

Na temelju odredbe članka 25. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama („Narodne novine“ broj 141/12, 150/13, 153/13), odredbe članka 5. Pravilnika o radu, KLASA: 007-02/13-01/02, UR.BROJ: 363-02-13-4-3 od 12. srpnja 2013.g., Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o radu, KLASA: 007-02/14-01/02 UR.BROJ: 363-02/01-14-8-9 od 24. listopada 2014.g., Hrvatska vatrogasna zajednica raspisuje


JAVNI NATJEČAJ
za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme


Rukovoditelj/ca odsjeka informatičkih i analitičkih poslova
- jedan izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme
- probni rad: 6 mjeseci

UVJETI:
- diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij tehničkih ili prirodnih znanosti (VSS po prijašnjim propisima)
- poželjno radno iskustvo u struci (nije uvjet)
- znanje programiranja i održavanja računalnih sustava
- vozački ispit „B“ kategorije
- poznavanje engleskog jezika
- poželjno vatrogasno zvanje

Sukladno Zakonu o ravnopravnosti spolova („Narodne novine“ broj 82/08), na natječaj se ravnopravno mogu prijaviti i sudjelovati osobe (kandidati) oba spola.

Uz prijavu kandidati prilažu:
- životopis
- presliku diplome o odgovarajućem stupnju obrazovanja
- presliku domovnice
- dokaz o ukupnom radom stažu, ako je kandidat bio u radnom odnosu (presliku radne knjižice i /ili elektronički zapis odnosno potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji HZMO)
- presliku uvjerenja da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak i da nije osuđivan za kaznena djela (ne starije od 6 mjeseci)
- presliku vozačke dozvole
- presliku dokumenta kojim se dokazuje vatrogasno zvanje

Za kandidate prijavljene na javni natječaj koji ispunjavanju formalne uvjete provest će se testiranje radi provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta. Testiranje obuhvaća slijedeća područja: izgradnja i održavanje IT sustava i infrastrukture, poznavanje serverskih tehnologija (MS Windows Server/2012), korištenje uredskih aplikacija, poznavanje web tehnologija, poznavanje virtualizacijskih sustava (VMware) i engleski jezik. Za kandidata koji po pozivu ne pristupi testiranju smatrat će se da je povukao prijavu za javni natječaj.

Ako kandidat ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju po posebnom zakonu, dužan je pozvati se na to pravo u prijavi te priložiti dokaz (rješenje ili potvrdu) o priznatom pravu.

Pisane prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u zatvorenoj omotnici na adresu: Hrvatska vatrogasna zajednica, Zagreb, Selska cesta 90a, s naznakom „Prijava za javni natječaj – Rukovoditelj/ica odsjeka informatičkih i analitičkih poslova – ne otvaraj“

Rok za podnošenje prijava je 8 (osam) dana od objave javnog natječaja u Narodnim novinama.

Nepotpune i nepravovremene prijave prema uvjetima iz javnog natječaja neće se razmatrati.
Osobe koje podnesu nepotpune ili nepravovremene prijave ne smatraju se kandidatima.

Javni natječaj objavljuje se u Narodnim novinama, na web stranici i oglasnoj ploči Hrvatske vatrogasne zajednice, te putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Sve obavijesti vezane uz tijek javnog natječaja bit će objavljene na internetskoj stranici www.hvz.hr.



Natječaji