Uvjeti korištenja

Korištenjem internet stranice Hrvatske vatrogasne zajednice smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Internet stranicama Hrvatske vatrogasne zajednice smatraju se i sve pridružene stranice i servisi koji pripadaju domeni mhv.hr. Internet stranica Hrvatske vatrogasne zajednice namijenjena je približavanju javnosti informacija o aktivnostima te poslovima iz djelokruga Hrvatske vatrogasne zajednice. Naš cilj je dostupnost cjelovitih, točnih i ažuriranih informacija.

Hrvatska vatrogasna zajednica zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja internet stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorno za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. Hrvatska vatrogasna zajednica, u potpunosti se odriče svake odgovornosti koja bi na bilo koji način nastala uporabom ili zlouporabom sadržaja te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice. Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljenih na internet stranici smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti uz obavezno navođenje izvora sadržaja.

Iako Hrvatska vatrogasna zajednica nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja internet stranice, ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice. Hrvatska vatrogasna zajednica ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

Kako bi posjet ovoj internetskoj stranici bio što ugodniji, funkcionalniji i praktičniji, ova internet stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija, takozvanih cookies (kolačići). Upoznajte se s uporabom “kolačića”.