X. Kup natjecanje VZG Čakovca za mladež i III. Kup natjecanje za mladež Hrvatske vatrogasne zajednice

Slika /slike/amble-bez naziva oko pletera.jpg

X. Kup natjecanje VZG Čakovca za mladež i III. Kup natjecanje za mladež Hrvatske vatrogasne zajednice održat će se 2. rujna 2023. godine (subota) na terenu športsko-rekreacionog centra Čakovec, s početkom u 14,00 sati.
 

DISCIPLINE:

DJECA 6 -12 god.
1.Vježba sa brentačama (dvije vježbe bez štafetne utrke)
MLADEŽ 12-16 GOD.
1. Vježba sa preprekama
2. Štafetna utrka 400 m sa preprekama


Za sve natjecatelje obavezno je donijeti identifikacijski dokument.

Kotizacija za sudjelovanje na natjecanju iznosi 50,00 eura (za 10 članova ekipe + voditelj što uključuje obrok i sok 0,5L), a za dodatne članove obrok se može kupiti na licu mjesta, što je potrebno posebno istaknuti u prijavi radi osiguranja dovoljnog broja obroka. Molimo Vas da najkasnije do 25. kolovoza 2023. godine (petak) izvršite prijavu ekipe putem e-maila na adresu vzg.cakovca@yahoo.com ili  navedene brojeve telefona u pozivnici.

Molimo Vas da uplatu izvršite najkasnije do 30. kolovoza, 2023. godine, na žiro-račun VZG Čakovca, s naznakom za Kup natjecanje VZG Čakovca.

Za svaku ekipu osigurane su medalje (za 10 natjecatelja) i diplome, te pehari za prva tri osvojena mjesta u svakoj kategoriji.
 

Program natjecanja„X. Kup VZG Čakovca za mladež“ 

12,30 sati - 13,30 sati PRIJAVA NATJECATELJSKIH EKIPA (voditelji ekipa prijavljuju se Odboru za prijavak i dobivaju bon za hranu i napitak (po ekipi 11 kompleta) i obrok za dodatno prijavljene članove.
13,30 sati - 14,00 sati SASTANAK VODITELJA EKIPA I SUDACA
14,00 sati POČETAK NATJECANJA
19,00 sati PROGLAŠENJE POBJEDNIKA I ZAVRŠETAK NATJECANJA


POZIVNICA

Pisane vijesti | Vatrogasna natjecanja