Poziv na konferenciju za medije

Slika /slike/press_photo.jpeg

Pozivamo vas na konferenciju za medije s temom „Nabava informatičke opreme u sklopu EU projekta i analiza protupožarne sezone 2023.“, a koja će se održati u četvrtak, 23. studenoga u 11:30 sati, u prostorijama Hrvatske vatrogasne zajednice, Selska cesta 90A, Zagreb.

U sklopu EU projekta “Jačanje znanja i vještina pripadnika vatrogasnih organizacija u RH - eHVZ” vrijednog 1.314.173,18 EUR-a nabavljena je informatička oprema u iznosu od 295.350,00 EUR-a. Primarna aktivnost projekta je edukacija profesionalnih i dobrovoljnih vatrogasaca na području Republike Hrvatske, a cilj  nabave informatičke opreme je povećanje efikasnosti djelovanja u strateško-zapovjednom sustavu upravljanja vatrogasnim intervencijama na državnoj i županijskoj razini.  Osposobljavanje vatrogasaca provodi se kroz stručne edukacije u Državnoj vatrogasnoj školi, a Projekt je sufinancirala Europska unija sredstvima Europskog socijalnog fonda.

O ovogodišnjoj protupožarnoj sezoni i provedbi EU projekta govorit će glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković.
 
Molimo predstavnike medija da svoj dolazak najave na e-mail: mediji@hvz.hr, najkasnije do srijede, 22. studenoga do 15:00 sati.
Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf ili snimatelj) te broj mobitela.
 
Kontakt osoba: Anita Čolak, mediji@hvz.hr, 099 805 1160.

Pisane vijesti