Potpisan ugovor s DVD-om Općine Fažana vezan za održavanje Kampa vatrogasne mladeži

Slika /slike/IMG-20240112-WA0001.jpg

U Kampu vatrogasne mladeži u Fažani danas je potpisan ugovor o njegovu održavanju, a supotpisnici ugovora su glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković, zapovjednik VZŽ Istarske Dino Kozlevac i predsjednik DVD-a Fažana Zoran Resanović

Današnjim potpisivanjem ugovora definirana je suradnja s DVD-om Općine Fažana koja se obvezuje održavati Kamp izvan ljetne sezone, a što se prvenstveno odnosi na održavanje objekta i okoliša. Potpisivanju su prisustvovali glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković, zapovjednik Vatrogasne zajednice Istarske županije Dino Kozlevac, predsjednik DVD-a Zoran Resanović, zapovjednica DVD-a Dragana Sabadoš te voditelj Kampa Tomislav Horvat.

Prilikom potpisivanja ugovora zapovjednik Tucaković je izrazio zadovoljstvo organizacijom i ustrojstvom Kampa koji je važan za vatrogastvo u cjelini, osobito za vatrogasnu mladež koja predstavlja budućnost i opstojnost hrvatskog vatrogastva, kao bitne sastavnice domovinske sigurnosti.

Posebno je zahvalio Istarskoj županiji i zapovjedniku Kozlevcu na odličnoj suradnji, kao i DVD-u Pula na čelu s predsjednikom Petrom Znahorom koji su do sada vodili brigu o Kampu i ulagali veliki trud u njegovo održavanje.

„Velika hvala ide i načelniku Općine Fažana Radomiru Koraću budući da ova općina svesrdno podupire rad Kampa te puno ulaže u poboljšanje okoliša, šetnice, plaža te prilaza u more, što u konačnici doprinosi kvaliteti i sigurnosti Kampa vatrogasne mladeži kojeg svake godine posjeti oko 1.500 pripadnika vatrogasne mladeži iz cijele RH“, kazao je prilikom potpisivanja ugovora zapovjednik Tucaković.

Pisane vijesti