Obavijest o nedostupnosti sustava UVI i izmjena u načinu uzbunjivanja vatrogasaca mobilnim uređajem

Slika /slike/amblem.jpg
2.8.2022. - Sustav UVI je uspješno migriran i više obavijesti o tome dostupno je ovdje: https://hvz.gov.hr/vijesti/preseljenje-nova-verzija-i-izmjene-u-nacinu-rada-sustava-uvi-uzbunjivanje-vatrogasaca/3198

Radi migracije sustava Upravljanje vatrogasnim intervencijama i sustava Uzbunjivanje vatrogasaca na novu infrastrukturu, navedeni sustavi neće biti dostupni u utorak 2. kolovoza 2022. s početkom od 09:00 i završetkom najkasnije do 14:00 sati. Nakon migracije, obavijest o završenoj migraciji biti će odmah objavljena na internetskoj stranici Hrvatske vatrogasne zajednice (hvz.gov.hr), a za daljnje korištenje navedenih sustava biti će nakon toga potrebno na računalima napraviti reinstalaciju aplikacije UVI. Upute za reinstalaciju i instalacijski paket biti će ovdje dostupne 2. kolovoza 2022.

Također, nakon migracije, uzbunjivanje putem mobitela neće biti moguće pokrenuti na isti način kao i prije. Ovakav način uzbunjivanja, koji se trenutno može koristiti tako da korisnik direktno nazove telefonsku centralu pozivom na broj 01/2078-200 i utipka brojeve grupa koje želi uzbuniti, nakon migracije morat će se umjesto toga pokretati pozivom na novi broj 01/2099-686. Daljnji koraci uzbunjivanja ostaju isti.

Pisane vijesti