Novo vozilo za DVD Lekenik

  • Slika /slike/facebook_1670260589675_7005580672323983846.jpg
  • Slika

Unaprijeđenje operativne spremosti lekeničkog vatrogastva

Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Lekenik danas je svečano uručeno novo vozilo -  vatrogasna autocisterna koja je nabavljena zajedničkim sredstvima Vatrogasne zajednice Sisačko-moslavačke županije,  Općine Lekenik, DVD-a Lekenik i Sisačko-moslavačke županije.

Uz visoke dužnosnike na čelu sa županom Ivanom Celjakom, svečanoj je primopredaji prisustvovao i glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković koji je lekeničkim vatrogascima zahvalio na svemu što čine za dobrobit građana.

“Brojne su aktivnosti provedene, od poplava, snažnog potresa koji je pogodio ovu županiiju, a u čemu se ovaj DVD iskazao, stoga je nabava nove opreme i vozila više nego dobrodošla. Hvala Vladi RH koja kontinuirano radi na osuvremenjivanju vatrogastva, a mi moramo raditi na uključivanju u EU fondove čija sredstva možemo koristiti za obnovu domova te za nabavu opreme i vozila”.

Na kraju svečanosti predsjednik DVD-a Lekenik Ivan Jančetić uručio je zahvalnicu zapovjedniku Tucakoviću na svemu što je napravio u unaprijeđenju rada DVD-a Lekenik.

Pisane vijesti