Josip Međimorec (1953.-2020.)

Slika /slike/Vijesti/Josip Međimorec.jpg

U dubokoj tuzi, shrvani, javljamo tužnu vijest da nas je, svakako prerano, napustio naš prijatelj, kolega, vatrogasac, Josip, Joža.

Član DVD-a Rasinja bio je od 1. ožujka 1967. godine, odnosno cijeli svoj život. Od iste godine Joža je izvršni, djelatni član Društva sa stručnim zvanjem u vatrogastvu, vatrogasac I. klase.
Bio je član Nadzornog odbora Društva u neprekinutom trajanju od 2009. godine pa do danas, kada je život odlučio drugačije. Primio je Vatrogasnu spomenicu za 50. godina aktivnosti, Zlatnu vatrogasnu medalju i Srebrnu vatrogasnu plamenicu.
Nas Joža, uvijek nasmijan, spremam na pomoć, savjet, i uvijek tu za vatrogastvo. Nema događaja koji se odvijao u organizaciji DVD-a Rasinja, a da Joža i obitelj Međimorec nisu bili dio organizacije i da nisu preuzeli najveći dio posla. 
Dragi nas Joža, pamtit ćemo te zbog tvog vedrog duha, velikog srca, prilagodbe naraštajima vatrogasaca i nesebičnosti koju si unosio u vatrogastvo i učio nas pravom putu da budemo i ostanemo prije svega ljudi.
Zauvijek ćeš živjeti u našim srcima, nadamo se da nas je tvoja mudrost i optimizam naučila da nema prepreke koja se ne može riješiti i da na život gledamo pozitivno, nazdravljajući svakom novom danu.
Zbogom prijatelju i vidimo se uskoro na nekim novim intervencijama, za sad samo tebi znanim.

Članovi DVD-a Rasinja

Pisane vijesti | In memoriam