Intervencije u Zagrebačkoj županiji

Slika /slike/DVD Sv Ivan Zelina pozar Psarjevo.jpg

Vatrogasno operativno središte jučer je zaprimilo informacije o tehničkoj intervenciji kod Ivanić Grada i o požaru objekta kod Svetog Ivana Zeline

Dana 28. kolovoza u 07:11 sati ŽVOC Zagrebačke županije zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći na autocesti A3 na 66. kilometru u smjeru Zagreba (kod Ivanić Grada). Došlo je do sudara između teretnog vozila i više osobnih vozila prilikom čega je 11 osoba ozlijeđeno te je zbrinuto od strane HMP. Na intervenciji spašavanja osoba iz vozila sudjelovalo je 16 vatrogasaca sa 6 vatrogasnih vozila iz JVP Ivanić Grad, DVD-a Ivanić Grad i DVD-a Križ.
Intervencija vatrogasaca završila je u 10:15 sati.

ŽVOC Zagrebačke je u 10:50 sati županije zaprimio dojavu o požaru skladišnog objekta u Donjem Psarjevu (Sv. Ivan Zelina). Radilo se o požaru skladišnog prostora  površine 1000 m² uslijed čega je izgorio jedan dio krovišta i skladišnog prostora za stočnu hranu. Na intervenciji gašenja požara sudjelovao je 41 vatrogasac sa 10 vatrogasnih vozila iz DVD-ova: Blaževdol, Sveti Ivan Zelina, Komin, Bedenica i Paukovec.
Požar je ugašen, a intervencija vatrogasaca završila je u 17:03 sati.

FOTO: DVD Sveti Ivan Zelina

Pisane vijesti | Požari i intervencije