Obilježavanje obljetnica dobrovoljnih vatrogasnih društava

Slika /arhiva/multimedia/old/publish/Obljetnice1.JPG

Dana 13. veljače 2012. godine u prostorijama Dobrovljnog vatrogasnog društva Stupnik u Gornjem Stupniku održan je sastanak predstavnika dobrovoljnih vatrogasnih društava i vatrogasnih zajednica županija/Grada Zagreba u svezi održavanja obljetnica tijekom 2012. godine.

Dana 13. veljače 2012. godine u prostorijama Dobrovljnog vatrogasnog društva Stupnik u Gornjem Stupniku održan je sastanak predstavnika dobrovoljnih vatrogasnih društava i vatrogasnih zajednica županija/Grada Zagreba u svezi održavanja obljetnica tijekom 2012. godine. Dobrovoljna vatrogasna društva pozvana su na temelju unijetih podataka o godinama osnutka DVD-a u aplikaciju "Vatrogasna mreža".


Na sastanku se raspravaljalo o terminima te protokolu održavanja obljetnica s napomenom da se iste održavaju u skladu s Pravilima vatrogasne službe.
Isto tako, napravljena je prezentacija o načinu dostave prijedloga za dodjelu vatrogasnih odlikovanja i priznanja putem "Vatrogasne mreže". Budući se sastanku zbog nepovljnih vremenskih uvjeta, nisu odazvali predstavnici iz svih županija, detaljnije upute o načinu dostave prijedloga mogu se pogledati na internet stranicama Hrvatske vatrogasne zajednice ().





Hrvatska Vatrogasna Zajednica