Natječaj za najbolje internetske stranice vatrogasnih subjekata

Slika /arhiva/multimedia/old/publish/natječaj_web_v3_-_Copy.jpg

Na 6. sjednici Predsjedništva održanoj 24. listopada 2014. godine u Kolanu, na otoku Pagu, donesena je Odluka o raspisivanju natječaja za najbolje internetske stranice vatrogasnih subjekata.

Na 6. sjednici Predsjedništva održanoj 24. listopada 2014. godine u Kolanu, na otoku Pagu, donesena je Odluka o raspisivanju natječaja za najbolje internetske stranice vatrogasnih subjekata.
Cilj natječaja je poticanje vatrogasnih subjekta za izradom, kao i što boljim dizajnom te ažuriranjem internetskih stranica.
Prijedlog je da vatrogasni subjekti prijave svoju internetsku stranicu s kojom će sudjelovati na natječaju, a na kojoj će se ocjenjivati ažuriranje informacija, aktualnost, dizajn i tehnička izvedba.
Hrvatska vatrogasna zajednica predlaže sljedeće načine sudjelovanja na natječaju:
1. VZŽ/VZ Grada Zagreba mogu organizirati natječaje unutar svojih županija po predloženim prepozicijama HVZ-a te prva tri mjesta, nakon odabira, proslijediti HVZ-u. Pobjednike bi županije trebale poslati Redakciji Vatrogasnog vjesnika do kraja ožujka 2015. godine na mail: nina.francetic@hvz.hr
Ukoliko bude potrebno, HVZ će o svom trošku organizirati dolazak povjerenstva u pojedinu županiju.

2. VZŽ/VZ Grada Zagreba mogu adrese internetskih stranica direktno slati Redakciji Vatrogasnog vjesnika. Natječaj će trajati od 1. prosinca 2014. godine do 13. travnja 2015. godine.

Pobjednike će odabrati povjerenstvo, a nositeljima prva tri mjesta nagrade će biti uručene na svečanoj sjednici Skupštine HVZ-a u svibnju 2015. godine.
Prijevoz dobitnika organizirat će vatrogasna zajednica županije / Grada Zagreba, a troškove prijevoza snosit će Hrvatska vatrogasna zajednica.
Za sve upite možete se obratiti Nini Francetić na mail: nina.francetic@hvz.hr ili na broj 01/3689-175.

Natječaj za najbolje internetske stranice vatrogasnih subjekataHrvatska Vatrogasna Zajednica