39. tradicionalno međunarodno vatrogasno natjecanje Kup Posavine i kup natjecanja Hrvatske vatrogasne zajednice

Slika /slike/amble-bez naziva oko pletera.jpg

39. tradicionalno međunarodno vatrogasno natjecanje Kup Posavine održat će se 26. kolovoza 2023. u Desnom Trebarjevu
 

Natjecanje mladeži i podmlatka počinje u 9:00 sati, a izvodit će se u slijedećim kategorijama i klasama:
- MLADEŽ MUŠKA i MLADEŽ ŽENSKA.
- PODMLADAK MUŠKI i PODMLADAK ŽENSKI

Natjecanje mladeži boduje se kao 2. kolo XI. Kupa HVZ za mladež, a na natjecanju će se izvoditi jedna vježba prema Pravilniku o natjecanjima vatrogasaca Republike Hrvatske i štafetna utrka.
 
Na natjecanju podmlatka izvodit će se dvije vježbe prema Pravilniku o natjecanjima vatrogasaca Republike Hrvatske bez štafetne utrke.
 
Natjecanje odraslih počinje u 14:00 sati, a izvodit će se u sljedećim kategorijama i klasama:
- MUŠKI        - "A" i "B" klase,
- ŽENE           - "A" i "B" klase,
- PVP             - "A" i "B" klase,
Natjecanje odraslih se boduje kao 3. kolo XV. Kupa HVZ za odrasle, a na natjecanju će se izvoditi jedna vježba prema Pravilniku o natjecanjima vatrogasaca Republike Hrvatske i štafetna utrka s 8 članova bez prepreka.
 
Tri najbolje plasirana odjeljenja iz svake kategorije i klase dobit će pehare, a prvoplasirana odjeljenja dobit će i prijelazne pehare.
 
Za nastup mladeži i podmlatka potrebno je uplatiti kotizaciju u iznosu od 40,00 € po natjecateljskom odjeljenju. U kotizaciju odjeljenja mladeži i podmlatka uključena je prehrana i piće.
Za nastup odraslih odjeljenja potrebno je uplatiti kotizaciju u iznosu od 15,00 € po natjecateljskom odjeljenju.
Kotizaciju je potrebno uplatiti na žiro račun (IBAN: HR6123400091110038419). Molim Vas da nam potvrdu o uplati pošaljete na dvd.dtrebarjevo@gmail.com.
 
Molimo Vas da prijavu obavezno izvršite putem VATROneta pod brojem natjecanja 716 odnosno na https://vatronet.hvz.hr/Natjecanja/uredi/716 Raspored nastupa i dodatne informacije možete pronaći na našoj facebook stranici ili na našoj internet stranici.


Objavljen raspored nastupa na 39. Kupu Posavine i natjecanjima Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice 
Objavljen je raspored nastupa na tradicionalnom međunarodnom natjecanju vatrogasaca Kup Posavine koje se održava u Desnom Trebarjevu ove subote, 26.8.2023. godine, već 39. put. Na natjecanju će ukupno nastupiti 62 odjeljenja pomlatka, mladeži i odraslih vatrogasaca.
Nakon 3 godine stanke ponovno se nastavljaju natjecanja u Kupu Hrvatske vatrogasne zajednice, a Kup Posavine se boduje kao 2. kolo 11. Kupa HVZ-a za mladež te kao 3., završno kolo 15. Kupa HVZ-a za odrasle. Na proglašenju rezultat natjecanja podijelit će se i pehari za Kup HVZ-a za odrasle.

Trenutni poredak u Kupovima HVZ-a objavljen je na stranici https://hvz.gov.hr/natjecanja-vatrogasaca/2435


Prilozi:
Poziv
Raspored nastupa na 39. Kupu Posavine - mladež i pomladak
Raspored nastupa na 39. Kupu Posavine - odrasli
 

Pisane vijesti | Vatrogasna natjecanja