Održana je 1. sjednica Odbora za natjecanje Hrvatske vatrogasne zajednice

Slika /arhiva/multimedia/old/publish/slika_odbor_za_natjecanje.jpg

U petak 22. rujna 2017. godine u Kaštel Sućurcu održana je 1. sjednica Odbora za natjecanje Hrvatske vatrogasne zajednice

Prva sjednica Odbora za natjecanje Hrvatske vatrogasne zajednice održana je u prostorijama DVD-a Mladost Kaštel Sućurac u petak 22. rujna 2017. godine.
Sjednicom je predsjedavao predsjednik Odbora za natjecanje Nedeljko Vukalović.
Sjednici su bili nazočni članovi odbora te predsjednik Savjeta vatrogasne mladeži Milivoj Taslak.
Glavna tema sjednice bile su izmjene i dopune Priručnika za natjecanja RH, kao i usvajanje prijedloga izmjena i dopuna pravilnika o polaganju ispita za vatrogasne suce, te donošenje okvirnog plana održavanja navedenih ispita.
Još se raspravljalo o planu i programu rada Odbora za natjecanja u mandatnom razdoblju 2017.-2021., a usvojena su i izvješća o održanim međunarodnim natjecanjima vatrogasaca i vatrogasne mladeži CTIF-a u Villachu, te postignutim rezultatima i cjelokupnom nastupu Hrvatske vatrogasne reprezentacije, izvješća o održanim KUP-ovima HVZ za odrasle i vatrogasnu mladež, te usvajanje prijedloga konačnih rezultata navedenih KUP-ova.
Dana je informacija o do sada održanim izlučnim natjecanjima županijskih vatrogasnih zajednica za mladež kao i o održavanju XII. državnog natjecanja vatrogasne mladeži RH u 2018. godini.

Tomislav Horvat



Hrvatska Vatrogasna Zajednica