VOS 16./17. prosinca

Vukovarsko-srijemska županija

Dana 16. prosinca u 22:30 sati JVP Ilok zaprimila je dojavu o požaru gospodarskog objekta u Vukovu kod Iloka (u vlasništvu „Iločkih podruma“). Radilo se o požaru gospodarskog objekta, uredskih prostorija i radnih strojeva na površini od 400m2. U požaru nije bilo ozlijeđenih ili smrtno stradalih osoba. Na intervenciji gašenja požara sudjelovalo je ukupno 16 vatrogasaca sa 7 vatrogasnih vozila iz JVP Ilok i JVP Vukovar.

Tijekom noći i jutra, na osiguranju i sanaciji požarišta, angažirana su 3 vatrogasca sa jednim vatrogasnim vozilom iz JVP Ilok. 

 

Zagrebačka županija

Dana 16. prosinca u 05:50 sati JVP Zaprešić zaprimila je dojavu o prometnoj nesreći na prometnici DC-1 u Donjoj Bistri (između Kupljenog i Pojatnog). U nesreći je sudjelovalo pet vozila. Jedna osoba je smrtno stradala dok su četiri osobe ozlijeđene te su zbrinute od strane HMP. Na tehničkoj intervenciji vatrogasaca ukupno je sudjelovalo 10 vatrogasaca sa tri vatrogasna vozila iz JVP Zaprešić. 

Intervencija vatrogasaca završila je u 10:30 sati. 

 

Karlovačka županija

Dana 16. prosinca u 14:59 sati JVP Karlovac zaprimila je dojavu o prometnoj nesreći u Okiću kod Vojnića. U nesreći su sudjelovale osobe u dva osobna i jednom teretnom vozilu. Dvije osobe su smrtno stradale, a četiri ozlijeđene su zbrinute od strane HMP. Na tehničkoj intervenciji vatrogasaca sudjelovalo je 12 vatrogasaca sa tri vatrogasna vozila iz JVP Karlovac i DVD Vojnić.

Intervencija vatrogasaca završila je u 20:17 sati.

Vatrogasno operativno središte nije dobilo informacije o većim ili značajnijim vatrogasnim intervencijama od drugih županijskih vatrogasnih zapovjednika ili Vatrogasnih operativnih centara.



VOS