VOS 2. / 3. studenoga

Primorsko-goranska županija

Dana 02. studenog u 13:10 sati ŽVOC Rijeka zaprimila je dojavu o eksploziji na plovilu u ACI marini Opatija na adresi Ičići, Liburnijska 7 a. Radilo se o eksploziji boce sa sredstvom za čišćenje brodice prilikom čega je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede te je zbrinuta od strane HMP. Na intervenciji je sudjelovalo 6 vatrogasaca sa dva vatrogasna vozila iz JVP Opatija.

Intervencija vatrogasaca završila je u 14:00 sati.

 

Vukovarsko-srijemska županija

Dana 02. studenog u 15:00 sati JVP Vukovar zaprimio je dojavu o požaru objekta na adresi Vukovar, Vinogradska 53. Radilo se o eksploziji plinske boce u obiteljskoj kući prilikom čega je jedna osoba zadobila ozlijede (opekline) te je zbrinuta od strane HMP. Na intervenciji gašenja požara sudjelovala su tri vatrogasca sa jednim vatrogasnim vozilom iz JVP Vukovar.

Intervencija vatrogasaca završila je u 16:15 sati.

 

Grad Zagreb

Dana 02. studenog u 18:00 sati VOC Zagreb zaprimio je dojavu o požaru na objektu. Radilo se o požaru krovišta obiteljske kuće na adresi Vodička 53 (Dubrava). Uslijed požara nitko nije ozlijeđen, ali je zatražena intervencija HMP za osobu kojoj je pozlilo (stanje šoka). U požaru je izgorjelo 90 m2 krovišta i prostorije u potkrovlju kuće. Na intervenciji gašenja požara sudjelovalo je ukupno 17 vatrogasaca sa 5 vatrogasnih vozila iz JVP Zagreb.

Požar je ugašen, a intervencija vatrogasaca je završila u 20:43 sati.

 

Vatrogasno operativno središte nije dobilo informacije o drugim većim ili značajnijim vatrogasnim intervencijama od drugih županijskih vatrogasnih zapovjednika ili Vatrogasnih operativnih centara.



VOS