VOS 5. / 6. listopada

Bjelovarsko – bilogorska županija

Dana 5. listopada u 07:21 sati JVP Bjelovar zaprimio je dojavu o požaru objekta na adresi Bjelovar, Naselje kralja Zvonimira br. 3. Radilo se o požaru hrane u stanu na prvom katu stambene zgrade. Uslijed požara jedna ženska osoba se nadisala dima te je zbrinuta od strane HMP. Na intervenciji gašenja požara sudjelovala su četiri vatrogasca sa jednim vatrogasnim vozilom iz JVP Bjelovar.  Požar je ugašen, a intervencija vatrogasaca završila je u 08:10 sati.

Sisačko – moslavačka županija

Dana 5. listopada u 20:23 sati JVP Petrinja zaprimila je dojavu o požaru objekta na adresi Petrinja, Otona Kučere br. 98. Požarom je bio zahvaćen gospodarski objekt površine 84 m? koji je u potpunosti izgorio. Uslijed požara nitko nije ozlijeđen, a vlasnici kuće je pozlilo (vjerojatno) uslijed šoka te je zbrinuta od strane HMP. Na intervenciji gašenja požara sudjelovalo je 5 vatrogasaca sa tri vatrogasna vozila iz JVP Petrinja. Požar je ugašen u 23:00 sati.

Osječko – baranjska županija

Dana 6. listopada u 00:28 sati JVP Čepin zaprimio je dojavu o požaru objekta na adresi Vladislavci, Erne Kiša br. 18. Požarom je bilo zahvaćeno krovište gospodarskog objekta na površini 60 m?. Uslijed požara nitko nije ozlijeđen. Na intervenciji gašenja požara ukupno je sudjelovalo 14 vatrogasaca sa četiri vatrogasna vozila iz JVP Čepin i DVD-a Vladislavci i Čepin. Požar je ugašen, a intervencija vatrogasaca završila je u 02:52 sati.

Karlovačka županija

Dana 6. listopada u 03:14 sati ŽVOC Karlovac zaprimio je dojavu o požaru motela „Grand“ kod Slunja na adresi Lapovac 1 C. Požarom je bio zahvaćen pomoćni objekt motela gdje su smješteni dislocirani policijski službenici. Objekt površine 55 m? je u potpunosti izgorio, a uslijed požara nitko nije ozlijeđen. Na intervenciji gašenja požara sudjeluje 6 vatrogasaca sa dva vatrogasna vozila iz DVD Slunj. Vatrogasci su i dalje na terenu te rade na sanaciji požarišta.

Požar je lokaliziran u 04:02 sati.



VOS