VOS 21. / 22. rujna

Primorsko-goranska županija

Dana 21. rujna u 11:14 sati ŽVOC Rijeka zaprimila je dojavu o požaru raslinja na otvorenom prostoru na adresi Rijeka, Fra Serafina Schona. Požarom je zahvaćeno 5,25 ha trave i niskog raslinja. U gašenju požara sudjelovalo je ukupno šest vatrogasaca sa dva vatrogasna vozila iz JVP Rijeka.

Požar je ugašen u 14:23 sati.

 

Zadarska županija

Dana 21. rujna u 12:40 sati ŽVOC Zadar zaprimio je dojavu o požaru raslinja na otvorenom prostoru kod mjesta Tinj. Požarom je zahvaćeno 6 ha trave, niskog raslinja i makija, a na požarištu je pronađena smrtno stradala ženska osoba starije životne dobi. U gašenju požara sudjelovalo je ukupno 10 vatrogasaca sa pet vatrogasnih vozila iz JVP Benkovac, DVD Polača i DVD Sv. Filip i Jakov, te jedan protupožarni zrakoplov Air Tractor.

Požar je lokaliziran u 16:20 sati, a ugašen u 17:50 sati.

 

Dana 21. rujna u 12:55 sati ŽVOC Zadar zaprimio je dojavu o požaru raslinja na otvorenom prostoru kod mjesta Slivnica. Požarom je zahvaćeno 6 ha trave i niskog raslinja. U gašenju požara sudjelovalo je ukupno sedam vatrogasaca sa tri vatrogasna vozila iz JVP Zadar i DVD Ražanac.

Požar je ugašen u 19:50 sati.

 

Vatrogasno operativno središte nije dobilo informacije o drugim većim ili značajnijim vatrogasnim intervencijama od županijskih vatrogasnih zapovjednika ili Vatrogasnih operativnih centara.



VOS