Odlazak u mirovinu Željka Sutlara

Slika /arhiva/multimedia/sutlar.jpg

Zamjenik glavnog vatrogasnog zapovjednika Željko Sutlar s danom 3. listopada 2019. odlazi u mirovinu nakon više od 30 godina rada u profesionalnom vatrogastvu te više od 26 godina na ovoj dužnosti.

 

Na kraju konferencije za medije održane povodom analize požarne sezone, glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković se, uz prigodnu plaketu, oprostio od svojeg dosadašnjeg zamjenika uz zahvalu na dosadašnjem radu.

„Nasljedniku ili nasljednicima želim poručiti da sam se u svojem radnom vijeku osobno uvjerio kako je vatrogastvo izuzetno častan poziv te ih pozivam da to uvijek, i u najtežim trenucima, imaju na umu i u skladu s tim postupaju“, rekao je Željko Sutlar i dodao: „Zahvaljujem se svima na dosadašnjem radu, zalaganju i pregalaštvu te potpori, svjesnoj i nesvjesnuoj, mome radu i radu cjelokupnog sustava, prvenstveno vatrogastva, ali i šire. Svim znanim i neznanim vatrogascima i drugima koji nesebično pomažu svim ljudima želim da ih i nadalje čuva naš nebeski zaštitnik, kako u obavljanju djelatnosti tako i u osobnom životu u krugu obitelji i suživotu s drugima“, rekao je prije odlaska u zasluženu mirovinu Željko Sutlar.



Iz vatrogasnog svijeta