13. jesenski stručni skup HVZ - poziv proizvođačima i dobavljačima vatrogasne tehnike i opreme

Slika /slike/amblem.jpg

Hrvatska vatrogasna zajednica organizira 13. jesenski stručni skup Hrvatske vatrogasne zajednice koji će se održati u petak, 1. prosinca 2023. u Novalji.

Sudjelovanje na stručnom skupu je bez kotizacije za sve vatrogasce, a za proizvođače i dobavljače vatrogasne tehnike i opreme omogućuje se izložbeni prostor bez naknade (po 2 stola dimenzija 80x80cm za svakog proizvođača/dobavljača).

Molimo proizvođače i dobavljače vatrogasne tehnike i opreme da dođu dan uoči održavanja Stručnog skupa do 15:00 sati ili na dan početka Stručnog skupa do 7:30 sati radi uređenja štandova. Prijava sudionika jesenskog stručnog skupa provodi se najkasnije do 27.11.2023. putem poveznica:
https://web.hvz.hr/strucni-skup.html ili https://forms.gle/j77zUpbvwxjBwe1TA
 
Ako se odlučite dodatno tražiti usluge smještaja u hotelu Olea (Burin bok 35, Novalja) trošak punog pansiona u dvokrevetnoj sobi u hotelu Olea iznosi 42 EUR/osobi plus 1,33 EUR/osobi turističke pristojbe, a obroka 15 EUR/osobi (ukoliko se ne traži smještaj).
Sve rezervacije vezane za smještaj i prehranu molimo da napravite na: info@hotelolea.com uz napomenu: „13. jesenski stručni skup HVZ“. Također, ukoliko netko želi nastaviti boravak u hotelu, hotel nudi smještaj u hotelu po posebnoj cijeni od 50 EUR/dvokrevetnoj sobi za uslugu noćenja s doručkom, plus 1,33 EUR/osobi turističke pristojbe.


Program 13. jesenskog stručnog skupa Hrvatske vatrogasne zajednice
 

Pisane vijesti | Seminari i stručni skupovi